ELEMENT - METAAL : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
ELEMENT - METAAL : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
17,50 €

ELEMENT - METAAL : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

17,50 €
Verkwikkende samenstelling met pittige accenten, verlicht door een verfrissende citrustoets. Een parfum met karakter dat gebaseerd is op het element metaal in combinatie met lucht en dat uitnodigt nieuwe hoogtes te verkennen.

omschrijving ELEMENT - METAAL : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

EEN TOCHT IN DE RUIMTE
Alles wordt rustig, daarboven in de luchtballon. De lucht kleurt metaal en de zwermende gedachten keren om, ze worden helder en klaar en worden ideeën alwaar.

We hebben die uitnodiging tot concentratie vóór de actie in deze flacon van etherische oliën en 100% natuurlijke plantenextracten gecondenseerd: een energieke samenstelling met pikante, gepeperde tonen, verlicht met een frisse citrusvruchtentoets.
ÉLÉMENT METAL : ESSENCE DE PARFUM D'INTÉRIEUR,

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Mag alleen worden gebruikt om in de lucht te verspreiden.

• Geurverspreider voor geparfumeerde plantaardige was: 15 druppels toevoegen per Geurloze Tabletje dat men eerst heeft laten smelten. Voeg bij elk gebruik 3 tot 5 druppels toe.

• Ultrasonische Geurverspreider:
Doe 3 tot 5 druppels in het bakje dat met water is gevuld. Gebruik de verspreider in de ononderbroken stand gedurende 10 tot 15 minuten (20 tot 30 minuten in de onderbroken stand), maximaal 3 tot 4 keer per dag.

• Keramische Hanger of Schaaltje met Keramische vormpjes:
de keramiek bij het eerste gebruik goed doordrenken. Vervolgens naar wens 2 druppels Parfum Essence voor binnenshuis toevoegen of 1 keer spuiten met de Gepersonaliseerde Sfeerparfum om de intensiteit van de geur te herstellen.

• Keramische Geurverspreider voor in de auto: 2 tot 3 druppels aan de voorkant, aan te vullen als de intensiteit afneemt.

• Gepersonaliseerde Parfumbasis: aanbevolen dosering 20%, oftewel 5 ml (ongeveer 95 druppels) in 20 ml te Gepersonaliseerde Parfumbasis (gedenatureerde biologische tarwealcohol).

kenmerken

Samenstelling

INGREDIËNTEN
Mix van natuurlijke isolaten (plantaardige extractie met CO2), etherische oliën, absolues en plantaardige harsen waarvan: Copahubalsem, essence van pokhout en opoponax, essentiële olie van patchouli

ALLERGENEN
Copahubalsem, eugenol, opoponax, a-pineen, beta-caryofylleen, beta-pineen, limoneen, linalool, delta-3-Careen, cumarine, cinnamal, isoeugenol.

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen flacon - 10 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart met druppelaar, gebruiksaanwijzing.

DICHTHEID: ongeveer 190 druppels per flacon van 10 ml.

Gebruiksvoorschriften

WAARSCHUWING. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. De kamers dagelijks luchten. Vóór gebruik een arts raadplegen als u aan een ernstige of chronische ziekte lijdt. Risico op vlekken of ontkleuring: vermijd elk contact met materialen zoals meubels, interieur of textiel.BIJ INSLIKKEN, direct een ANTIGIFCENTRUM of dokter bellen.
Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. d/e/b/7/deb7e0e96c0fa8defc026973065c96b5afaea8bd

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

b/e/7/6/be763b660c30fa289caa87b2b21530d4932a0172