ELEMENT - AARDE : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
ELEMENT - AARDE : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
17,50 €

ELEMENT - AARDE : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

17,50 €
Een geheimzinnige mengeling van fruitbloesem met zachte omhullende en onweerstaanbare noten. Een warme en rustgevende sfeer aan het einde van de namiddag, met een gevoel van gastvrijheid en terugkeer naar onze wortels.

omschrijving ELEMENT - AARDE : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

HUPPELEN IN DE BOOMGAARD
Weet je nog, na het vieruurtje verstoppertje spelen in de velden, tussen bloeiende perenbomen? Het hoge gras dat de enkels kietelt, de hartverwarmende namiddagzon, die kinderlijke zorgeloosheid … Carpe diem!

 Die uitnodiging tot het bewust beleven van het nu en de verankering in het heden hebben we geïnfuseerd in deze flacon van etherische oliën en 100% natuurlijke plantenextracten: een geheime combinatie van fruitboombloesems met zachte, omhullende en zoete noten.
ÉLÉMENT TERRE : ESSENCE DE PARFUM D'INTÉRIEUR,

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Mag alleen worden gebruikt om in de lucht te verspreiden.

• Geurverspreider voor geparfumeerde plantaardige was: 15 druppels toevoegen per Geurloze Tabletje dat men eerst heeft laten smelten. Voeg bij elk gebruik 3 tot 5 druppels toe.

• Ultrasonische Geurverspreider:
Doe 3 tot 5 druppels in het bakje dat met water is gevuld. Gebruik de verspreider in de ononderbroken stand gedurende 10 tot 15 minuten (20 tot 30 minuten in de onderbroken stand), maximaal 3 tot 4 keer per dag.

• Keramische Hanger of Schaaltje met Keramische vormpjes:
de keramiek bij het eerste gebruik goed doordrenken. Vervolgens naar wens 2 druppels Parfum Essence voor binnenshuis toevoegen of 1 keer spuiten met de Gepersonaliseerde Sfeerparfum om de intensiteit van de geur te herstellen.

• Keramische Geurverspreider voor in de auto: 2 tot 3 druppels aan de voorkant, aan te vullen als de intensiteit afneemt.

• Gepersonaliseerde Parfumbasis: aanbevolen dosering 20%, oftewel 5 ml (ongeveer 130 druppels) in 20 ml te Gepersonaliseerde Parfumbasis (gedenatureerde biologische tarwealcohol).

kenmerken

Samenstelling

INGREDIËNTEN
Mix van natuurlijke isolaten (plantaardige extractie met CO2), etherische oliën, absolues of harsen waarvan: essences van citroen, sinaasappel, etherische olie van petit grain en sinaasappelterpenen.

ALLERGENEN
Linalyl acetaat, limoneen, linalool, citral, ß-pineen, geranyl acetaat, nerol, neryl acetaat, a-pineen, geraniol.

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen flacon - 10 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart met druppelaar, gebruiksaanwijzing.

DICHTHEID: ongeveer 260 druppels per flacon van 10 ml.

Gebruiksvoorschriften

WAARSCHUWING. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Vóór gebruik een arts raadplegen als u aan een ernstige of chronische ziekte lijdt. Risico op vlekken of ontkleuring: vermijd elk contact met materialen zoals meubels, interieur of textiel.BIJ CONTACT MET DE HUID: Overvloedig afspoelen met water.
Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. 6/5/b/6/65b67222cef4f5ea1c248527e03557d1c6b1d388

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

b/e/7/6/be763b660c30fa289caa87b2b21530d4932a0172